Sobre nosaltres

QUI SOM OPTIVALL?

Optivall és un conjunt d’excel·lents professionals compromesos amb les comunitats de les quals formem part.

A Optivall tenim com a missió crear ulleres que s’adaptin a cada personalitat i estil, estem compromesos amb un preu just i amb un procés de producció transparent.

Si no trobes el que necessites, ho busquem per a tu

Totes les ulleres de la nostra col·lecció tenen el mateix preu, d’aquesta manera pots triar tranquil·lament la que més t’agradi.

Si no trobes el que necessites, ho busquem per a tu.

COM HO FEM?

DISSENYEM NOSALTRES MATEIXOS

Dissenyem nosaltres mateixos els models, escollint des dels materials, acetats exclusius de Matzzuchelli, laminats de flors, especies, fusta, paper i també d’una exclusiva selecció de teles.

FABRICANTS LOCALS

Amb col·laboració amb fabricants locals fabriquem de forma artesanal les muntures.

TRADICIÓ I QUALITAT

Tots els nostres proveïdors són de proximitat i amb tècniques de producció tradicional, que ens garanteixen la màxima qualitat en els nostres productes.

COMPROMESOS AMB EL PREU JUST

Comencem al nostre taller, on fabriquem alguns dels nostres materials més exclusius per portar-los al taller del nostre productor local.

Anem directament a la font del producte, d’aquesta manera no tenim intermediaris, aconseguint així un preu més just per als nostres clients i també per al nostre productor.

ENS AGRADEN ELS NOSTRES CLIENTS

Dissenyem els nostres productes pensant en tu ja que ens agrada escoltar tots els vostres consells i d’aquesta manera fer que la teva visita sigui millor.

TAMBÉ LES MILLORS MARQUES

També seleccionem les millors marques i els millors dissenyadors perquè sempre trobis els que busques